Følg oss gjerne:

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

V-Hosting AS | Org. nr: 817338992 MVA | Tlf: +47 40 10 90 00 | support@v-hosting.no
Besøksadresse: Gullhaugveien 7, 0484 Oslo | Postadresse: Postboks 4639 Nydalen, 0405 Oslo

© 2018 V-Hosting AS • Om ossOm bruk av cookies

Design av Creativegarden.no

OM OSS OG VÅR HISTORIE

Databransjen er kjent for at selskaper skifter navn og eiere, noe vi også har vært igjennom. Men medarbeiderne er i hovedsak de samme, og ikke minst, mange av kundene våre har fulgt oss hele veien i mer enn 20 år.

V-Hosting AS har sine aner helt tilbake til 1996. I og med at vi var en betydelig internettleverandør til bedriftsmarkedet, kontaktet noen av våre kunder oss med ønske om å plassere sine servere i vårt datarom for å få høy båndbredde ut mot internett. Siden serverne sto i vårt datarom, var det naturlig at vi også driftet dem. Dette viste seg å være starten på en spennende utvikling som leder oss til V-Hosting AS i dag.

Databransjen er kjent for at selskaper skifter navn og eiere, noe vi også har vært igjennom. EUnet, KPNQwest, Catch, Ventelo, Ventelo Hosting, Availo, mange navn og mange eiere, men medarbeiderne er i hovedsak de samme, og ikke minst, mange av våre kunder har fulgt oss hele veien.

Vi har drevet med server-hosting i mer enn 20 år nå, og få andre kan vise til så lang erfaring. Teknikken har utviklet seg og kravene til oppetid og ytelse har økt dramatisk i disse årene. Men takket være store og krevende kunder har vi vært nødt til å følge med og tilby både tekniske løsninger og kompetanse ut fra de nye kravene. Vi har i disse årene satset på våre ansatte, bevisst bygget opp deres kompetanse og latt dem i møte med kundene få utvikle seg.

 

Vår styrke ligger i å effektivisere IT-drift. Ut fra bedriftens behov finner vi sammen frem til den riktige og mest kostnadseffektive løsningen for deg.

LEDERGRUPPA

PER BROSE
Administrerende direktør

+47 932 07 522
per.brose@v-hosting.no

BOBO SØRSDAHL
Salgssjef

+47 930 13 937
bobo.sorsdahl@v-hosting.no

BJØRN SPARBY
Teknisk sjef

+47 930 13 985
bjorn.sparby@v-hosting.no

HVA NOEN AV VÅRE KUNDER SIER OM OSS

Vi er veldig stolte av kundene våre. Sammen har vi utviklet tjenester som markedet etterspør.

Vår nettbutikk håndterer flere hundre tusen transaksjoner årlig, og står for en stor del av Plate-kompaniets omsetning.

V-Hosting har gjennom flere år levert oss solid og god drift av vår løsning, og fungerer som en utvidet del av vår egen IT avdeling.

Trond Børresen  
CTO – PLATEKOMPANIET AS

Vi stiller høye krav til våre partnere. V-Hosting har lang erfaring og høy kompetanse som vi har trukket på når vi skal utvikle nye løsninger for våre kunder.

Ingvar Sørlien  
SERVICELEDER -

SIEMENS HEALTHINEERS AS

Gaysir er et av Norges største nettsamfunn. Oppetid er vitalt.

I samarbeid med V-Hosting har vi utviklet en solid plattform som ivaretar vår virksomhet, og som skalerer ved fremtidig behov.

Robert Tomter
TEKNISK SJEF – GAYSIR AS

TUSEN TAKK
FOLKENS!