Følg oss gjerne:

 • Facebook - White Circle
 • LinkedIn - White Circle

V-Hosting AS | Org. nr: 817338992 MVA | Tlf: +47 40 10 90 00 | support@v-hosting.no
Besøksadresse: Gullhaugveien 7, 0484 Oslo | Postadresse: Postboks 4639 Nydalen, 0405 Oslo

© 2018 V-Hosting AS • Om ossOm bruk av cookies

Design av Creativegarden.no

IT-SIKKERHET I FOKUS

TØR DU FORTSATT STOLE PÅ FLAKSEN? 

 

Dataangrep koster samfunnet og bedrifter store summer hvert år. For din bedrift vil et dataangrep kunne bety økonomisk tap, tapt arbeidstid og tapt omdømme. I verste fall kan du miste kunder og sette virksomheten i fare.

 

V-Hosting tilbyr en rekke tjenester for å sikre dine datasystemer, som sårbarhetsscanning, avansert endepunktsikkerhet med ransomwarebeskyttelse og antivirus, og Managed Detection & Response. I V-Hosting jobber vi tett sammen med sikkerhetseksperter i F-Secure og Fortinet for å tilby våre kunder de beste tjenestene innen IT-sikkerhet.

Sårbarhetsscanning

En sårbarhetsscanning fra V-Hosting kan spare deg for mye tid og penger. Vi bistår deg og sørger for at du står bedre rustet til å motstå et angrep, og minimerer derfor faren ved dataangrep.

 

Ransomware-beskyttelse

V-Hosting tilbyr avansert endepunkt­sikkerhet slik at du har det ledende sikkerhets­produktet tilgjengelig på markedet. På den måten unngår du å bli offer for ransomware, crypto­mining og andre virus/malware/exploits.

 

MDR: Sikkerhet mot datainnbrudd

Mange bedrifter bruker skytjenester som er tilgjengelige hvor som helst i verden, noe som gir større digital angrepsflate, og utgjør en større trussel mot sikkerheten. Ved å benytte seg av MDR (Managed Detection & Response) får du avansert endepunktsikkerhet og maskinlæring benyttes til å gjenkjenne eventuelle dataangrep.

V-Hosting sine sikerhetstjenester gir:

 • Sikkerhetsgjennomgang
  V-Hosting kan hjelpe din bedrift med å utføre en sikkerhetsgjennomgang som kan avdekke sårbarheter i IT-systemene.
   

 • Grundige analyser
  Dersom du ønsker det går vi gjennom rutiner og policier, kjører sårbarhetscanning mot IP-adresser og ser på programvare som kan beskytte deg.
   

 • Gode, oppdaterte råd
  Vi gir råd om best pratice slik at du kan være trygg på at du har gjort ditt beste for å sikre deg mot dataangrep.

En sikkerhetsgjennomgang fra V-Hosting gjør deg bedre rustet til å motstå et angrep, og slik unngå økonomiske tap, omdømmetap og merarbeid.
SÅRBARHETS-SCANNING
RANSOMWARE-BESKYTTELSE
MDR: MANAGED DETECTION & RESPONSE
OVERSIKT
SIKKERHETSTJENESTER