Følg oss gjerne:

 • Facebook - White Circle
 • LinkedIn - White Circle

V-Hosting AS | Org. nr: 817338992 MVA | Tlf: +47 40 10 90 00 | support@v-hosting.no
Besøksadresse: Gullhaugveien 7, 0484 Oslo | Postadresse: Postboks 4639 Nydalen, 0405 Oslo

© 2018 V-Hosting AS • Om ossOm bruk av cookies

Design av Creativegarden.no

DIN UTVIDEDE IT-AVDELING

HVORDAN GIR VI DEG BEKYMRINGSFRI IT-DRIFT?

 

Med V-Hosting på laget har du en partner som trår til når du trenger det. For noen ganger strekker bare ikke tiden til til alt man må gjøre. I tillegg kan det være for liten arbeidskraft i ferier, ved f.eks permisjoner eller avspaseringer. Ved å la V-Hosting drifte og overvåke IT-miljøet frigir du tid til å fokusere på bedriftens fremtid fremfor å fokusere på oppetid.

 

I tillegg sørger vi for at grunnmuren i din bedrifts IT-systemer alltid fungerer, og at bedrifters sikkerhetssystemer alltid er oppdatert. Det er stor utvikling innen IT både når det gjelder nye funksjoner, muligheter og trusler. Vi hjelper deg og din bedrift med å alltid følge med i utviklingen, med oss på laget er du alltid forberedt.

Klientdrift

Klientdrift (Waas) fra V-Hosting kan inkluderes med Office 365 og sikkerhetsprodukter som avansert endepunktsikkerhet med antivirus og ransomware­beskyttelse så du kan være trygg på at PC-en er sikret på best mulig måte. Du får også tilgang til en self­service portal for bestilling av hardware og lisenser.

 

Sikkerhetstjenester

For din bedrift kan et dataangrep kunne bety økonomisk tap, tapt arbeidstid og tapt omdømme. I verste fall kan du miste kunder og sette virksomheten i fare. V-Hosting tilbyr en rekke tjenester for å sikre dine datasystemer, som sårbarhetsscanning, ransomwarebeskyttelse og antivirus.

 

Serverdrift

V-Hosting tilbyr drift og overvåkning av operativsystem, hardware og applikasjoner. V-Hosting sine erfarne teknikere er på jobb hele døgnet hele året, og er kjent med din IT-løsning. Med serverdrift fra V-Hosting kan du slappe av og sove godt vel vitende om at vi passer på.

V-Hosting kan bistå din IT-avdeling med: 

 • Personlig service
  Hos oss får du en egen tekniker (TAM) som kjenner din bedrifts behov godt. Vi overvåker systemene døgnet rundt og vi er alltid tilgjengelig for deg.
   

 • Følge bedriftens behov
  V-Hosting tilbyr deg full fleksibilitet i form av maskinvare, programvare, skytjenester, administrasjonsverktøy og support uten at du trenger å investere noe på forhånd.
   

 • Fleksible løsninger
  Med V-Hosting som leverandør kan ansatte jobbe hvor som helst, på hvilken som helst enhet (iOS, Android, PC eller Mac) på en sikker, trygg og ukomplisert måte.

V-Hosting gir deg en bekymringsfri IT-hverdag uten uforutsette kostnader og lar deg fokusere din bedrifts kjernevirksomhet.
KLIENTDRIFT
SIKKERHETSTJENESTER
SERVERDRIFT
INTERVJU: IT-AVDELING