Følg oss gjerne:

 • Facebook - White Circle
 • LinkedIn - White Circle

V-Hosting AS | Org. nr: 817338992 MVA | Tlf: +47 40 10 90 00 | support@v-hosting.no
Besøksadresse: Gullhaugveien 7, 0484 Oslo | Postadresse: Postboks 4639 Nydalen, 0405 Oslo

© 2018 V-Hosting AS • Om ossOm bruk av cookies

Design av Creativegarden.no

Slik får bedriften en bekymringsfri IT- hverdag

Tekst:

Digi.no

Publisert:

November 2018

Den interne IT-kompetansen bør brukes til å gi bedriften merverdi. V-Hosting tar seg av resten.

Ingen ønsker å bruke unødvendig tid på IT. Det er ressurskrevende å holde driften oppe, alltid ha de beste verktøyene tilgjengelig, passe på sikkerheten og holde all programvare oppdatert. V-Hosting tilbyr nå tjenesten Workplace-as-a-Service som gir din bedrifts arbeidsplasser tilgang til det siste av maskinvare, programvare, sikkerhet og skytjenester, samtidig som den interne IT-kompetansen kan brukes på å understøtte selskapets kjernevirksomhet.

 

- IT-avdelinger har gjerne lite tid og begrenset med ressurser. Da er det viktig å bruke de ressursene på det som gir bedriften merverdi. Drift, sikkerhet og support gir ingen direkte verdier, men bedriften er avhengig av disse verktøyene for å drive sin virksomhet optimalt. Vi leverer denne tjenesten slik at bedriften ikke trenger å kvalitetssjekke hva markedet kan tilby hver gang noe må oppdateres, forteller Bobo Sørsdahl, salgssjef hos V-Hosting.

Én partner å forholde seg til
Tjenesten Workplace-as-a-Service har en fast månedlig kostnad, og krever ingen investeringer til etablering. Bedrifter av alle størrelser kan ta den i bruk, da tjenesten tilpasses kundens ønsker og behov. V-Hosting kan levere hele IT-spekteret, eller de kan levere deler av det.

 

- Det har vært vår erfaring lenge at kundene ønsker å forholde seg til én IT-partner. Det senker skuldrene deres å vite at de har én kontakt for alt de har behov for. Mitt motto er «du skal ikke trenge flere leverandører enn meg». Dersom jeg ikke kan levere det bedriften trenger fra min egen portefølje av tjenester og produkter, så vet jeg hvor jeg kan anskaffe det, sier Sørsdahl.

 

Håndterer sikkerhetstrussel
Med Workplace-as-a-Service får bedriften også en rutinert aktør til å håndtere den stadig økende sikkerhetstrusselen.

 

- Vi beskytter våre kunder ved å installere en avansert endepunktsikkerhet, blant annet med beskyttelse mot ransomware. Får bedriften et datainnbrudd på en maskin, får vi varsling og kan håndtere trusselen, forklarer salgssjefen.

 

Nære relasjoner til kundene er avgjørende for å yte gode tjenester. Derfor får alle kunder hos V-Hosting en fast teknisk kontakt som de kan henvende seg til og være på fornavn med. Denne kontakten vil ha meget god kjennskap til bedriftens IT-løsninger.

 

- Vi vil være så nær partneren som mulig. Vi hjelper dem med alt de måtte lure på, og i noen tilfeller er vi så nær at vi er med på å budsjettere hvor mye kunden skal bruke på IT neste år. Det gir en sinnsro for bedriften å vite at de har gode relasjoner til de som drifter løsningene deres, sier Sørsdahl.

 

Miljø
Miljøfokuset står også sterkt hos V-Hosting. Derfor har de en ordning som gjør at PC-er som er utdatert hos kundene, kan benyttes i deler av verden hvor teknologien ikke er kommet like langt.

 

- Når maskinvaren går mot slutten av kontraktstiden får kunden dokumentasjon på at dataene er forsvarlig slettet og ikke kan komme på avveie, og vi håndterer resirkuleringen. Det gjenspeiler et grønt tankesett og miljøfokus som er viktig for oss, sier Sørsdahl.

Bobo Sørsdahl, salgssjef hos V-Hosting.

 • Tilbyr blant annet skytjenester, sikkerhets- og backuptjenester, nettverkstjenester og rådgivning.
   

 • Har drevet med drift i over 20 år. Selskapets styrke ligger i å effektivisere IT-drift.
   

 • Ut fra kundens behov kartlegges det hva som er den riktige og mest kostnads-effektive løsningen for bedriften.
   

 • Opprinnelsen er driftsavdelingen i EUnet i 1996. Flere av medarbeiderne og kundene har vært med siden da.

V-Hosting har gjennom flere år levert oss solid og god drift av vår løsning, og fungerer som en utvidet del av vår egen IT avdeling.

Trond Børresen  
CTO – PLATEKOMPANIET AS

Vi stiller høye krav til våre partnere. V-Hosting har lang erfaring og høy kompetanse som vi har trengt når vi skal utvikle nye løsninger for våre kunder.

Ingvar Sørlien  
SERVICELEDER - SIEMENS HEALTHINEERS AS